Zaakvoerder Trekteurke naar N-VA

Met Barry Mestdagh (40) uit Sint-Denijs en Heestertnaar Gilles Vanoutrive (24) vervolledigt N-VA Zwevegem haar lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Lijsttrekker Wim Monteyne is tevreden: “De N-VA presenteert zich zo aan de kiezer met een evenwichtige lijst. Met 12 kandidaten uit de landelijke deelgemeenten (4 uit Otegem, 3 uit Moen en Heestert en 2 uit Sint-Denijs) en kandidaten van alle leeftijden (de jongste is 23 jaar, de oudste is 74 jaar), is de héle Zwevegemse bevolking goed vertegenwoordigd op onze lijst.”

Barry Mestdagh is zaakvoerder van restaurant-tearoom Trekteurke op de grens van Zwevegem en Sint-Denijs. Thema’s als horeca, ondernemen en jongeren liggen hem na aan het hart. Gilles Vanoutrive neemt op plaats 19 de fakkel over van Ewout Goudsmedt (25). “Ewout kan uiteindelijk te weinig tijd vrijmaken om zich ten volle te kunnen engageren en maakt graag plaats voor Gilles. Hij zet zich vooral in voor veiligheid, dorpskernvernieuwing en de Zwevegemse horeca.”, aldus Monteyne.

(GVH)

Bron: kw.be

Please follow and like us:
error

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *