Festival van het landschap gaat door in Sint-Denijs

Marc Doutreluingne (Open VLD), de burgemeester van Zwevegem, had de eer om het Festival van het landschap voor te stellen. Het festival zal plaatsvinden in wat de burgemeester de mooiste plek van de streek noemt, Sint-Denijs, in de eerste week van april van volgend jaar.

Het wordt een participatief project waar onder andere scholen en verschillende verenigingen aan zullen deelnemen. Er zullen bijvoorbeeld workshops en natuurwandelingen voorzien zijn door onder andere Natuurpunt.

Stapsteentjeswandeling in het Land van Mortagne in kader van Festival van het Landschap

Stapsteentjeswandeling in het Land van Mortagne in kader van Festival van het Landschap 

We verzamelen om 14u aan het Mortagnebos in Sint-Denijs.

Inschrijven kan hier


Please follow and like us:
error

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *