DOE MEE AAN DE GROTE BEVRAGINGSRONDE!

Als voorbereiding van het meerjarenplan zet het gemeentebestuur via de Grote Bevragingsronde de stap naar de inwoner om zijn/haar mening te horen in verband met verschillende thema’s. De Grote Bevragingsronde van de inwoner loopt van 1 maart tot 30 april 2019.

De nieuwe Zwevegemse coalitie heeft haar bestuursakkoord voor 2020 – 2025 klaar. “Project 2025” is gebaseerd op continuïteit, evenwel met nieuwe accenten voor een doordachte en frisse aanpak voor elk Zwevegems vraagstuk. De rode draden in het akkoord zijn participatie, duurzaamheid en solidariteit. Het bestuursakkoord is opgebouwd uit 5 thema’s, 10 krachtlijnen en actiepunten. Wat brengt de toekomst voor Zwevegem en haar deelgemeenten? Jouw mening is belangrijk! Daarom nodigen we iedere Zwevegemnaar uit om mee te doen aan “De Grote Bevragingsronde”. Het volledig bestuursakkoord vind je online op www.zwevegem.be.

Woensdag 20 maart om 19 uur • OC Ter Streye, Sint-Denijs

Please follow and like us:
error

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *