Sint-Denijs got Talent verkoopt 250 kaarten

Een afgeladen volle turnzaal voorzag vrijdag namiddag een programam vol dans, turn en zangstunts.

De show werd geopend door een drumsolo. Van het 1e peuter tot het 6e leerjaar, allen deden hun best om hun beste beentje voor te zetten en de gasten te entertainen. De opbrengst gaat volledig naar de actie Music for live van Stubru, dat kadert in de warmste week.

Het goede doel was snel gekozen. “Na het verkeersongeval van meester Geert, jarenlang leerkracht van het derde leerjaar, was onze school in diep rouw. We hebben onze tijd genomen om het drama samen met de hele school te verwerken”, zegt directeur Bart Desmet. “Nu willen we nog iets doen voor meester Geert en hebben daarom gekozen om de integrale opbrengst van onze acties te schenken aan Drive Up Safety, de verkeersveiligheidsorganisatie die alle weggebruikers op een positieve manier wil aanzetten zich veilig te bewegen in het verkeer. We verkopen voor het goede doel daarom ook fietshelmen en gele hesjes.”

Please follow and like us:
error

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *