Verkaveling Driesstraat

In de Driesstraat worden 6 woningen gebouwd in de pastorij stijl. De loten 1 t.e.m. 3 beschikken over een garage achterliggend, via een deur in de tuin te bereiken. De 3 overige loten hebben een garage in de garageweg. Alle woningen beschikken over een inkom met gastentoilet, ruime leefruimte met open keuken en bergruimte/wasplaats. De hoekwoningen hebben op de eerste verdieping 2 slaapkamers, 1 badkamer met bad en 1 douchekamer met toilet alsook een vaste trap naar de zolder. De tussenwoningen hebben 3 slaapkamers en 1 badkamer en een valtrap naar de zolder.

Prijs all-in: grond, afgewerkte woning, garage, omheining, zonnepanelen, aansluitingen G/E/W, architect, notariskosten, btw, …

Prijzen vanaf 284.920,00 euro (lot 5)

Meer info via: http://www.paulhuyzentruyt.be/nl/aanbod/woonprojecten/sint-denijs–driesstraat

Please follow and like us:
error

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *