Opnieuw aanhangwagen gestolen

De aanhangwagen van Arne Haghedooren die geparkeerd stond op een parkeerplaats achter de kerk in de Koffiestraat is spoorloos verdwenen. zondagavond kreeg hij telefoon van iemand die zaterdag de babysit had afgezet in kloosterhof en toen ze terug naar huis reed zag ze een witte personenwagen met Franse nummerplaat staan met de koffer geopend en een gekoppelde aanhangwagen. Mogelijks die van Arne.

Het is al de zoveelste aanhangwagen die gestolen wordt in de regio. De dieven lijken steeds vrij spel te hebben. Mogelijks worden ze steeds getipt.

Het gaat om een aanhangwagen van het merk Weytens, met dubbelas Alu ongeremde aanhangwagen, 260×150, was voorzien van neuswiel en disselslot, op dat moment voorzien van nr plaat 1-LUX-185. Indien iets gehoord of gezien, graag een seintje op 0472 82 75 23

Please follow and like us:

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *