Gezinsbond

De Gezinsbond is pluralistisch en democratisch samengesteld en zet zich in voor alle gezinnen in Vlaanderen en Brussel. We verdedigen de belangen van de gezinnen, los van religieuze, ideologische of politieke opvattingen en los van de samenstelling van het gezin (grote en jonge gezinnen, grootouders, gezinnen met veel of weinig kinderen, éénoudergezinnen, gehuwden of samenwonenden, nieuw-samengestelde gezinnen, enz.).

Visie

Vanuit deze visie trachten we de Gezinsbond bereikbaar te maken voor alle gezinnen, ook de meest kwetsbare. Kinderen komen bij ons op de eerste plaats. We ijveren voor blijvende erkenning en waardering van het gezin als hoeksteen van onze samenleving.
Onze werkterreinen: dienstverlening, sociaal-cultureel werk en verenigingsleven, gezinspolitieke acties.
De Gezinsbond kan rekenen op de steun van 260 000 leden-gezinnen, van 13 500 vrijwilligers in de bestuursorganen en +/-200 personeelsleden.

Kinderoppas:

Zoek je een kinderoppas als je af en toe naar een vergadering of een etentje gaat of een bioscoopje wil meepikken? Ben je er graag eens een avondje tussenuit? De kinderoppasdienst staat voor je klaar. Een babysit regelen via de Gezinsbond is geruststellend, de oppas zorgt graag voor je kinderen en zal dit ook goed doen. Er is een prima verzekering afgesloten.

De Gezinsbond beschikt over een uitgebreid net van plaatselijke kinderoppassen. Dat geeft jou als ouder de mogelijkheid om dicht in je buurt een babysitter te vinden.

Meer info kan je ook hier vinden

Kortingen:

Wie lid is van de gezinsbond kan profiteren van een heel aantal kortingen

Meer info kan je ook hier vinden

  • Kinepolis
  • NMBS
  • De lijn
  • Telenet

Meer info?

http://www.gezinsbond-zwevegem.be

Luc Depreux

voorzitter

Beekstraat 26
8550 Zwevegem

Telefoon: +32 (0)56 75 91 28