CD&V Zwevegem wenst de inwoners een gelukkig… 2020

CD&V Zwevegem wenst de inwoners een gelukkig… 2020. Aan de begraafplaats van Sint-Denijs staat een spandoek met een ‘foutje’.

Het spandoek hangt vlakbij de begraafplaats in Sint-Denijs.

Op facebook lokte het spandoek heel wat reacties uit:  ‘ze zijn hun zolder aan het opruimen’, ‘besparingen, hetzelfde bord van vorig jaar’, of ‘ik denk dat niemand staat te springen om 2020 opnieuw mee te maken’ en ‘als ze dan toch verstrooid waren, dan hoop ik dat het op zijn minst bij de strooiweide was’.

Volgens schepen Eliane Spincemaille is het foutje gemakkelijk te verklaren. “Wij gebruiken elk jaar dezelfde borden”, vertelt ze. “Dat is duurzamer dan elk jaar nieuwe te maken. Uiteraard beplakken we die elk jaar met een nieuwe affiche. Op dit bord plakt er aan de andere kant een affiche met wensen voor 2021, maar in dit geval is de achterkant ook goed zichtbaar, en dat waren we even uit het oog verloren. Toepasselijk wel: het jaar 2020 is  toch een jaartje dat bij iedereen zal ‘blijven plakken’. Intussen hebben we de oude affiche verwijderd. We kijken wel degelijk hoopvol uit naar 2021. “

Bron: hln.be

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *