Café de France krijgt make over

Café de France op de hoek van de Helkijnstraat en het Stationsplein krijgt een makeover. Na de volledige vernieuwing van het plein 3 jaar geleden is het nu tijd voor het iconische gebouw die zelf de serie Bevergem haalde.

De huidige staat van het gebouw is al langer een doorn in het oog van de dorpsbewoners en staat in schril contrast met het vernieuwde plein. De huidige huurder is alvast op zoek naar een nieuwe stek en toonde al interesse in een leegstaand café in Helkijn.

De herbestemming en het opknappen van café de France was het nummer 1 antwoord bij een bevraging 3 jaar geleden door de gemeente aan de dorpsbewoners. Er wordt gedacht aan een gezinsvriendelijke uitbating met ook op het fietstoerisme van de Trimaarzateroute.

Of de bouwvallige feestzaal blijft staan is nog niet bekend.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *